Ik ben Saskia(1971) getrouwd met Patrick(1971). Wij hebben 4 dochters Anna(1992), Floortje(1996), Jasmijn(1999) en Fenna(2007).  Door de weeks zijn we met zijn vijven, Anna studeert  in Apeldoorn. Wij hebben ook een heleboel dieren; een lieve hond Tess, 2 katten, vogels, vissen, kippen, konijnen en cavia’s. De meeste kinderen genieten erg van de dieren. We geven ze samen eten, laten Tess uit en we rapen de eitjes bij de kippen.  De eitjes worden natuurlijk ook regelmatig lekker gekookt en opgegeten.
Ik ben al zeker 15 jaar gastouder, toen onze oudste 3 kinderen klein waren had ik maximaal 3 oppaskindjes verdeeld over de week.  Sinds januari 2012 ben ik begonnen als franchise gastouder. Ik vang nu 8 kindjes van 0 tot 4 jaar op verdeeld over 3 dagen.
Wat ik belangrijk vind is dat kinderen zich zelf kunnen en mogen zijn.  Ik vind het ook belangrijk dat kinderen leren spelen.  Er is ieder dag ruimte voor vrij spel zowel binnen als buiten. We hebben een grote tuin met een speeltoestel, zandbak en trampoline. Iedere dag hebben we op dezelfde tijden eet, drink en slaap momenten. De kinderen weten dan ook precies waar ze aan toe zijn.
Ik vind het geweldig om met kinderen te werken.  Het is iedere dag weer mooi om die blije snoetjes te zien als je ’s ochtends de voordeur opent.