Ik ben Saskia(1971) getrouwd met Patrick(1971). Wij hebben 5 dochters Anna(1992), Floortje(1996), Jasmijn(1999), Fenna(2007) en Sacha (2015). Naast dat ik moeder ben, ben ik sinds een aantal maanden een trotse oma geworden van onze kleinzoon. Ik ben ook gek op dieren, wij hebben  een lieve hond Ziggy, 2 poezen en een kat, kippen, vissen, schapen, eenden en een pony. De meeste kinderen genieten erg van de dieren. We geven ze samen eten, laten Ziggy uit en we rapen de eitjes bij de kippen of eenden. De eitjes worden natuurlijk ook regelmatig lekker gekookt en opgegeten.
Ik ben al zeker 25 jaar gastouder, ik ben begonnen met 1 kindje op te vangen. Daarna volgde er meerdere. Nu vang ik twee dagen in de week kindjes op.
Wat ik belangrijk vind is dat kinderen zichzelf kunnen en mogen zijn. Ik vind het ook belangrijk dat kinderen leren spelen. Er is ieder dag ruimte voor vrij spel zowel binnen als buiten. We hebben een grote tuin met een speeltoestel, zandbak en trampoline. En natuurlijk ook (loop)fietsjes, tractor enz.
Iedere dag hebben we op dezelfde tijden eet, drink en slaap momenten. De kinderen weten dan ook precies waar ze aan toe zijn. Eten en drinken doen we ook vaak buiten als het weer dat toelaat.
Ik vind het geweldig om met kinderen te werken. Het is iedere dag weer mooi om die blije snoetjes te zien als ik ’s ochtends de voordeur open doe.
WYSIWYG Web Builder