Ik ben Saskia(1971) getrouwd met Patrick(1971). Wij hebben 5 dochters Anna (1992), Floortje (1996), Jasmijn (1999), Fenna (2007) en Sacha (2015). Anna, Floortje en Jasmijn zijn het huis uit. Wij hebben ook een heleboel dieren; Onze lieve honden Ziggy en Gusto, poezen, een vogel, kippen, en eenden. De meeste kinderen genieten erg van de dieren. We geven ze samen eten, laten de honden uit en we rapen de eitjes bij de kippen. De eitjes worden natuurlijk ook regelmatig lekker gekookt en opgegeten.
Wat ik belangrijk vind is dat kinderen zich zelf kunnen en mogen zijn.  Ik vind het ook belangrijk dat kinderen leren spelen.  Er is ieder dag ruimte voor vrij spel zowel binnen als buiten. We hebben een grote tuin met een speeltoestel, zandbak en trampoline. Iedere dag hebben we op dezelfde tijden eet, drink en slaap momenten. De kinderen weten dan ook precies waar ze aan toe zijn.
Ik vind het geweldig om met kinderen te werken. Het is iedere dag weer mooi om die blije snoetjes te zien als je ’s ochtends de voordeur opent.
WYSIWYG Web Builder